horgonyblog

A mondás szerint pénzért a hülye is tud vásárolni.

Bár e mondás igazságtartalma nehezen vitatható, azonban a hazai és a világgazdasági környezetben beállt változások miatt sajnos egyre nehezebb megoldani, hogy súlyos pénzekbe kerüljön bármi is – a nyaralás költségeivel együtt.

A Balaton a legnépszerűbb belföldi nyaralóhely, ennél fogva országos közügy. Ennél fogva rajta keresztül kiválóan lehet vele vészjósló politikai üzeneteket megfogalmazni, vagy kiugró látogatottságú, hergelő tartalnú cikkeket, videókat, tévériportokat gyártani.

Rögtön az elején le kívánjuk szögezni, hogy ez az írás nem annak bizonygatásáról fog szólni, hogy a Balaton jobb nyaralási helyszín, mint az Adria, vagy hogy Csopak nagyobb élmény, mint Thaiföld vagy Dubrovnik – mert nem így van.
Ennél fogva tökéletesen értelmetlen összehasonlítgatni őket bármilyen szempontból is, annyira mások egymáshoz képest.
...

Az online csalások (átverések) korát éljük, mely csalások és azok kísérletei bárhol utolérhetnek minket.

Azt is, aki jó és megfizethető szálláshelyet az utolsó pillanatban, kellően kétségbe esve kezd el pl. a facebook-on keresni.

Vajh' miféle érdekes és újszerű információt lehet átadni egy olyan egyszerű és hétköznapi tevekénységgel kapcsolatban, mint a szállásfoglalás?

Aminek a cselekménye annyi, hogy felkeresem a közismert szálláskeresős oldalakat (vagy a google térképen zúmolgatok, míg elő nem ugranak a szállodák, apartmanok ikonjai), és foglalok.