Házirend

 1. Érkezés időpontja: 14 órától, távozás: 10 óráig.
 2. Az érkezés és a szálláshely elhagyása kétféleképpen történhet. Kulcsszéffel rendelkezünk, így nem szükséges a személyes jelenlétünk. Az érkezési időponthoz közeledve küldünk egy tájékoztató e-mailt, abban minden részletesen le van írva a bejutásról és a távozásról egyaránt. Igény felmerülésekor, előzetes egyeztetés esetén személyesen is meg tudunk jelenni (vagy tulajdonos, vagy a képviseletet ellátó személy). A másik helyzet, amikor személyesen fogadjuk, vagy integetjük el vendégeinket.

 3. Amennyiben előzetesen nem regisztrálták magukat a kapott e-mailben szereplő vendég nyilvántartó rendszerben, abban az esetben érkezéskor (a kötelező adminisztrációs feladatok elvégzése miatt) az adatrögzítés idejére szükséges átadniuk személyazonosító dokumentumaikat, valamint a helyszínen fizetendő Idegenforgalmi adó (IFA) összegét készpénzbenAz apartman kulcsa mindezeket követően kerül átadásra.

 4. Parkolni a zárt udvaron belül az apartman saját, 24-es számú parkolóhelyén tudnak díjmentesen. Kérjük, csak ezt a parkolóhelyet használják!

 5. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és az egyéb rezsiköltségeket, az ágyneműt huzattal, a törölközőket, a légkondicionáló berendezés használatát, valamint a végső takarítás díját. Nincsenek rejtett költségek, "meglepetések".

 6. Az apartmant 7 napon túli tartózkodás esetén heti 1 alkalommal takarítjuk, az ágyneműt és a törölközőket lecseréljük.

 7. Felmosó, seprű és lapát az apartmanban megtalálható. A háztartási hulladék gyűjtése elkülönítetten történik: szelektív (papír, műanyag és fém) valamint a háztartási vegyes. A kukák a konyhában, a mosogató alatti szekrényben és a fürdőszobában találhatóak. Amennyiben megtelnek, a zsákokat a főbejárati kapu mellett lévő kukatároló helyiségben találhatóak a vegyes-, a járda mellett a szelektív kukák, kérjük ezekbe helyezzék!

 8. Az apartmant a távozás napján 10:00 óráig kell elhagyni

 9. Kérjük Önöket, hogy távozás előtt csukják be az ablakot, kapcsolják le a tévét és a világítást! Az apartmanban ne hagyjanak mosatlan edényt, illetve elszórtan szemetet.

 10. A nem rendeltetésszerű használatból, rongálásból származó károkból, valamint az apartman felszerelésében és tartozékaiban keletkezett hiányosságokból fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen rendezzük.

 11. Az apartman tulajdonosai éjjel-nappal hívhatóak telefonon.

 12. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adni a szállásadó, vagy az őt képviselő személy részére, avagy visszahelyezni a kulcsszéfbe.

 13. Az apartman berendezéseit a házból kivinni tilos!

 14. Felhívjuk figyelmüket, hogy az apartmanban hagyott értéktárgyaikért  felelősséget nem vállalunk!

 15. A tulajdonosnak nincs joga a vendég távollétében a szálláshelyre engedély nélkül belépni. Kivételt képeznek azok az esetek, amelyek biztonsági okok vagy anyagi károk megelőzése érdekében elkerülhetetlenek.
  A szállásadó ebben az esetben is köteles erről a vendéget értesíteni.

 16. Kérjük, hogy az apartman területén történt rendkívüli eseményt (pl. komolyabb meghibásodás, kár, baleset, stb.) haladéktalanul jelezzék a tulajdonos felé!

 17. A szobában a tévékészülék alatti komód legalsó fiókjában kisebb elsősegély-csomagot talál. Nagyobb baj esetén hívja az általános segélyvonalat a 112-es számon!

 18. Tűz esetén a lépcsőházban talál poroltó készüléket. Azonnal kezdje el a mentést és hívja a tűzoltókat a 105-ös számon, majd azt követően a tulajdonost.

 19. Az apartmanház teljes területén, valamint az apartmanban a DOHÁNYZÁS TILOS! Kivételt képez ez alól a ház főbejárata mellett kijelölt dohányzóhely!

 20. A szálláshelyen 18 éven aluli vendégek szeszesitalt nem fogyaszthatnak.

 21. Az apartmanház területén, de különösen az apartmanban, csak az érkezéskor regisztrált vendégek tartózkodhatnak! Kérjük, hogy esetleges látogatóikat az apartmanház területén kívül szíveskedjenek fogadni!

 22. Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég, valamint az övezetben lakók nyugalmát.
  Hangoskodással ne zavarják környezetüket napközben sem!
  Különös tekintettel figyeljenek a nyugalomra
  22:00 és 08:00 óra között!
  Amennyiben ez megszegésre kerül, az súlyos házirendsértésnek minősül. Ebben az esetben a tulajdonosnak jogában áll azonnali hatállyal megszakítani a vendég üdülését, illetve felszólítania a vendéget a szálláshely azonnali elhagyására! Ilyen esetben a szállásadó a fennmaradó időszak bérleti díját nem téríti vissza!


 23. Az apartmanban semmiféle ünnepség és mulatság nem tartható - legénybúcsú, lánybúcsú, születésnap, névnap, elő- és utószilveszter, szabaduló buli, stb.

 24. A szálláshely háziállatot nem fogad.

 25. Idő előtti elutazás esetén szállásdíjat nem áll módunkban visszatéríteni.

 26. A szállásadó nem vállal felelősséget az apartman és annak felszerelése, eszközei nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért, melyek a vendéget érik.
Javaslataikat, észrevételeiket szívesen fogadjuk!
info@horgonyapartman.com
jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu